Om

Bilde av Elisabeth Berggren Hansen på gården til Odd Nerdrum i 2018 (Stavern, Norway) foran noen av hennes påbegynte malerierLitt om Elisabeth Berggren Hansen:

Jeg har alltid elsket å uttrykke meg med kullstift, blyant, malerpensel eller på annen måte. Og fra jeg var ganske ung og frem til starten av 20-årene fokuserte jeg 100% på kunsten min. Men som alle vet og en del får erfare skjer det uforutsette hendelser i livet, noe som har ført til at jeg mistet mange år av livet mitt og at jeg har måttet prioritere annerledes. Jeg har lært mye om meg selv, mine styrker og svakheter, om menneskers natur og om hvordan vi mennesker er skapt for å overleve.

På grunn av fysiske- og tids- relaterte grunner har jeg dessverre ikke fått jobbet mye med kunsten min de siste årene. Men det som er fint med tegning og maleri; en blir aldri for gammel til å drive på med det!

Jeg jobber i dag som markedssjef hos Hyttetorget AS. En stilling og et yrke jeg trives utmerket i fordi det gir rom for både kreativitet og hjernetrim.

Tanken bak mine arbeider

«Jeg jobber oftest figurativt med malemediet som mitt instrument, men interesserer meg også for andre uttrykksformer. Mine motiver er som en dagbok i mitt liv som reflekterer hva jeg føler, drømmer, leser og hvordan jeg tolker verden rundt meg. Det er riktignok kun jeg som har nøkkelen til historien bak bildet, men jeg setter pris på at andre kan se sine egne historier og tolke bildene mine på sin måte. Jeg bruker mye symbolikk i arbeidene mine og de får derfor ofte et litt surrealistisk preg.»

Curriculum vitae

Elisabeth Berggren Hansen
er født 6. november 1983 i Larvik, Norge.

Utdannelse:

2018 Periodiske studier hos Odd Nerdrum

2011 Noroff, Multimediedesign (nettstudie)

2007 Periodiske studier hos Odd Nerdrum

2007 Høgskolen i Bergen, Kreativ webdesign (nettstudie)

2003 - 2005 Fabrikken Asker Kunstfagskole

1999 - 2003 Gloppe vgs. Tegning, form og farge

Kurs:

2014 Gateway, PHP & mySQL

Soloutstillinger:

2008 Galleri Nanset, Larvik

2007 - 2008 Arnes Fargehandel, Larvik

Gruppeutstillinger:

2006 Grendehuset på Bjørnevåg (salgsutstilling)

2005 Mølla Galleri, Gjøvik

Utsmykningsoppdrag:

2002 LettTak, Larvik

Andre steder der kunsten min er brukt:

2013 Faun Legacy - CD cover & sangen Domino

Du finner meg også på: