Det er i disse dager to veldig bra utstillinger på Haugar som jeg anbefaler alle som er interessert i klassisk og moderne kunst å få sett:

Trine Folmoe – Mine malte dager
(24. jan – 01. apr 2015)

&

Bjørn Melbye Gulliksen – Når en sommerfugl slår med vingene…
(31. jan – 16. mai 2015)

Mine tanker om utstillingene:

Det er første gang jeg har sett Trine Folmoe sine arbeider live, og jeg likte godt uttrykket og historiene jeg fant i arbeidene. Det er veldig spennende å se hvordan hun har utviklet seg teknisk og uttrykksmessig gjennom årene.

Selv om jeg er ei jente som ofte foretrekker det klassiske var også Bjørn Melbye Gulliksen sin utstilling underholdende, meget bra teknisk gjennomført og fortalte meg en historie som jeg godt kunne tenke meg å se om igjen!

Det er lenge siden jeg har blitt så fasinert, inspirert og imponert av å dra utstilling i Norge!

Som bonus får man også se to arbeider utført av Odd Nerdrum. 🙂